U moet altijd volledig op de hoogte zijn van wat u koopt voordat u een aankoop doet. Heeft u vragen over het product of de dienst die wij aanbieden, of als u suggesties heeft over de site, neem dan gerust contact met ons op.

Let Dit bericht wordt gesponsord door de auteur, Slimmetv. Dit bericht kan worden gereproduceerd zonder onze medeweten voor persoonlijk gebruik. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit bericht, neem dan contact op met de auteur via de volgende link. Bedankt en geniet van uw reis naar de blog! Openbaarmaking: Dit bericht kan bevatten affiliate links. Kopen via deze links helpt ons om de blog gratis en advertentievrij te houden. Dank u! Opmerking: Dit bericht bevat affiliate links. Als u onze links gebruikt, kunnen we een kleine commissie verdienen. Dit verandert niets aan onze meningen op geen enkele manier. Lees hier onze volledige onthulling.

Pin voor later!

Wat vind je van de lekkerste en gezondste desserts die je hebt geprobeerd? Heeft u een favoriete dessert dat is gemaakt zo lekker dat het gewoon smeekt om te worden gedeeld? We horen graag uw mening en gedachten! Laat een reactie achter en laat het ons weten!

Hebben een geweldig weekend iedereen en stay tuned voor onze volgende post ... We hopen dat u genoten hebt van onze heerlijke en gezonde desserts en we kunnen niet wachten om met u te delen hoe ze zijn gemaakt.

Houd er rekening mee dat al onze beoordelingen en beoordelingen zijn gebaseerd op onze ervaring, testen en onze feedback. Er is ook de mogelijkheid van onze lezers herziening van onze inhoud of geeft ons een hoge review. Je weet waar we het over hebben, dat soort eerlijkheid en vertrouwen dat je van ons krijgt!

Het volgende is de officiële link voor alle informatie over de Slimmétv Test 24H met een HDMI-ingang, HDMI Display, 5V HDMI Out, HDMI Audio Input, HDMI Video en HDCP ondersteuning. Heeft u nog vragen of wilt u slimmétv bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

HDMI to Display (HDMI to DVI)

Dit is de meest voorkomende HDMI-naar HDMI-aansluiting. U gebruik maken van een HDMI naar DVI-kabel met HDMI-uitgang. Het is ook bekend als HDMI naar DVI naar VGA en de HDMI naar VGA naar HDMI-kabel. Met deze aansluiting wordt de HDMI-uitgang rechtstreeks op het beeldscherm aangesloten, terwijl de VGA- en HDMI-aansluitingen zijn aangesloten op uw VGA- of HDMI-tv.