Neem contact met mij op

U contact met mij opnemen via de volgende middelen: Ik weten dat mensen hebben gezegd dat het een "vieze geur". Het is echt niet het geval - het is gewoon een effect van de airconditioning. Je zou denken dat het een ander soort geur kan zijn, maar ik denk het niet. Zoals je weet, heb ik een zeer sterke neus, dus dat soort geur is niet iets wat ik gewend ben. Ik heb ook een paar situaties in mijn leven waar een persoon geur is te sterk voor mij om te behandelen - maar niet in dit geval. Ik sta altijd open voor suggesties, opmerkingen of advies. Neem gerust contact met mij op, of een ander van mijn volgers op Twitter, Facebook of Google . Ik hoop dat dit helpt u om te beslissen of u geïnteresseerd bent in de aankoop van een tv die de "Slimmetv Test" rating heeft.

Ik ben erg aardig en vriendelijk, maar bel me nooit bij mijn voornaam. Als je me een e-mail stuurt, is het mijn voornaam die me zal verbannen.

Ik zal je waarschijnlijk nooit antwoorden.

Dat is de reden waarom deze blog bestaat, om een plek voor smart TV-gebruikers om hun ervaringen te delen met smart TV in het algemeen. Ik weet zeker dat er veel andere smart tv-gebruikers die geïnteresseerd zijn, maar zijn te bang om het te delen. U lid worden van onze groep of gewoon een reactie achterlaten op deze blog. Bedankt en hebben een geweldige dag. PS - Ik heb niet echt de zorg over de technische details hier. Wat ik ben op zoek naar het gezond verstand dat de meeste slimme tv-gebruikers hebben. Dus wees niet bang om hulp te vragen als je een probleem tegenkomt. U het doen in de commentaren hieronder. Ik wil van je horen en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Onze openingstijden